YILNAK BREAKBULK EUROPE FUARI’NA DAMGASINI VURDU

YILNAK BREAKBULK EUROPE FUARI’NA DAMGASINI VURDU

Breakbulk Europe Fuarı dönüşünde dünyanın en büyük ve en prestijli özel dorse üreticilerinden biri olan Faymonville’in Belçika’daki fabrikasını ziyaret eden Yılnak ekibi, yeni yatırımlar için firma yetkilileriyle görüştü.

Sektörün önde gelen isimlerinden Yılnak A.Ş., uluslararası taşımacılık, ağır yük ve proje taşımacılığı alanında Avrupa’nın en prestijli fuarlarından biri olan Breakbulk Europe’a katıldı. 17-19 Mayıs tarihleri arasında Hollanda’nın Rotterdam şehrindeki Ahoy fuar alanında gerçekleşen organizasyonda Yılnak, sektör liderleriyle bir araya geldi. Yeni iş birlikleri için görüşmeler gerçekleştiren firma, sektör profesyonelleri ve ziyaretçilere üstün standartlardaki hizmetlerini tanıttı.

120 ülkeden sektöre yön veren markaların yer aldığı, küresel bir buluşma niteliğinde gerçekleşen fuara kargo sahipleri, taşıma işleri komisyoncuları, deniz taşımacılığı yapanlar, lojistik şirketleri, limanlar/terminaller, ağır yük ve proje taşımacılığı şirketleri, endüstriyel üreticiler ve ekipman şirketleri katıldı.

Organizasyonda Yılnak standına büyük bir ilginin olduğunu belirten Yılnak Proje ve Ağır Taşıma Servisi A.Ş. Genel Müdürü Ömer Gece, “Breakbulk Europe Fuarı lojistik sektörüne yön vermesi ve bu alandaki gelecek stratejilerinin belirlenmesi açısından büyük bir önem taşıyor. Uluslararası arenada böyle büyük prestije sahip bir fuarda Türkiye’den öncü olarak Yılnak’ın yerini alması gurur verici” değerlendirmesinde bulundu.

Yeni iş birlikleriyle Yılnak’ın Avrupa pazarındaki gücünü pekiştirmeyi hedeflediklerini ifade eden Gece, “Ağır, gabari dışı yük ve proje taşımacılığında kusursuz hizmet anlayışıyla çalışan mühendislik ekibimiz, yatırımlarımızla her geçen gün daha da büyüyen araç ve makine parkımız ile sunduğumuz yaratıcı çözümleri sektör liderleriyle paylaştık. Global firmaların Türkiye’deki partneri olmak için bağlantılar kurduk. Dünyanın en büyük liman işletmeleri ile bir araya geldik” dedi.

“Enerji Sektörü Taşımacılığı İçin Yatırımlarımız Devam Ediyor”

Breakbulk Europe Fuarı dönüşünde dünyanın en büyük ve en prestijli özel dorse üreticilerinden biri olan Faymonville’in Belçika’daki fabrikasını ziyaret eden Yılnak ekibi, yeni yatırımlar için firma yetkilileriyle görüştü.

Dünyanın enerji ihtiyacının artmasıyla birlikte enerji sektörünün de hızla büyümeye devam ettiğini dile getiren Ömer Gece, bu artışa paralel olarak proje taşımacılığının da her geçen gün daha önemli bir konuma ulaşacağını söyledi. Yılnak Genel Müdürü, 50 yıllık tecrübesiyle sektöre yön veren bir firma olarak yatırımlarını bu doğrultuda arttıracaklarını aktardı.

Geçtiğimiz yıl stratejik bir hamle yaparak 81 metre uzunluğundaki rüzgar gülü kanatlarını taşıyabilecek, Türkiye’de henüz kimsede bulunmayan en yeni tip kanat dorselerinden 3 adet sipariş eden Yılnak, 3 milyon Euro’luk yeni yatırımıyla bu yıl sipariş ettiği dorse sayısını 9’a çıkardı. Rüzgar enerjisi ekipmanlarını taşıma alanında lider olmayı hedeflediklerini söyleyen Gece, “Yapmış olduğumuz bu yatırımla dünyada üretilmiş olan ve bundan sonra üretilecek en uzun kanatları taşıyabilme kabiliyetine sahip olacağız” dedi.

 



Ankara

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:56
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:39
  • YATSI 21:04
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.1 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.2 ° / 7.6 ° Güneşli