Altındağ zabıtasından seyyar satıcılara operasyon

Altındağ zabıtasından seyyar satıcılara operasyon

Altındağ Zabıta ekipleri yaz mevsiminde sayıları gittikçe artan seyyar satıcılara yönelik operasyon düzenledi. Cadde ve sokaklarda kayıt dışı satış yapan seyyar satıcılar Zabıta ekiplerince yasal işlem yapılmak suretiyle faaliyetten men edildi.

 Konu ile ilgili açıklama yapan Zabıta Müdürü Süleyman ONAYCI, seyyar satıcılara yönelik operasyonların amacının halkın huzur ve sağlığını korumak olduğunu ve bu amaç doğrultusunda el konulan seyyar malzemelerin emanete alınarak Kabahatler Kanununun 32. maddesine göre işlem yapıldığını, bu tür çalışmaların periyodik olarak devam edeceğini söyledi.

 Seyyar satıcılardan dolayı çok sayıda şikâyet geldiğini de belirten Onaycı, halkımızın, Zabıta ekiplerimizin yaptığı çalışmalardan memnun olduklarını ifade etti. 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

18.09.2025

  • İMSAK 05:01
  • GÜNEŞ 06:25
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:16
  • AKŞAM 19:00
  • YATSI 20:19
  • Perşembe 16.7 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.2 ° / 9.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.5 ° / 8.7 ° Güneşli