Başkan Gökçek´ten o iddialara cevap

Başkan Gökçek´ten o iddialara cevap

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, TMMOB Mimarlar Odası Başkanı Tezcan Karakuş Candan´ın iddialarına sosyal medya hesabından yaptığı yayınla cevap verdi.

TMMOB Mimarlar Odası Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Ankapark´taki malzemelerde yanıcı madde olduğunu savunarak ´Yangın çıkabilir´ iddiasında bulunmuştu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Candan´ın bu açıklaması üzerine ANKAPARK´tan canlı yayın yaparak bu iddiaya cevap verdi.

PÜRMÜZLE DENEY

Dış cepheyi pürmüz ile 800 ile 1200 derece arasındaki sıcaklığa maruz bırakarak herkesin gözü önünde bu  asılsız iddiayı çürüten Gökçek, ´Demek ki bu Mimarlar Odası bizi karalamak için her şeyi söylüyor´ dedi.

´BİLGİSİZCE KONUŞUYORLAR´

Mimarlar Odası´nın tek işinin muhalefet yapmak olduğunu ifade eden Gökçek ´Mimarlar Odası böyle deneyleri görünce milletin önünde rezil oluyor. Zaten Mimar Odası´nın tek işi muhalefet yapmak ve bilmeden bilgisizce konuşmak. Yapmış olduğumuz deneyle yanacak denilen dış cephenin pürüzle dahil yakılamayacağını gördük´ diye konuştu.



Ankara

04.11.2025

  • İMSAK 05:49
  • GÜNEŞ 07:14
  • ÖĞLE 12:37
  • İKİNDİ 15:24
  • AKŞAM 17:51
  • YATSI 19:10
  • Salı 19 ° / 8.9 ° false
  • Çarşamba 18.5 ° / 7.5 ° Güneşli
  • Perşembe 18.6 ° / 8.9 ° Güneşli