BEYPAZARI 1.ULUSLARARASI GENÇLİK VE SPOR ŞÖLENİ

BEYPAZARI 1.ULUSLARARASI GENÇLİK VE SPOR ŞÖLENİ

?Gençlik Merkezleri Buluşuyor? sloganıyla Çankaya Gençlik Merkezi ve Beypazarı Belediyesi?nin düzenlediği 1.Uluslararası Gençlik ve Spor Şöleni etkinlikleri devam ediyor.

 29 Ağustos’ta başlayan 1.Uluslarası Gençlik ve Spor Şöleni etkinlikleri kapsamında Perşembe ve Cuma akşamı Ankara Parkı ve Atatürk Parkı’nda Sincan,19 Mayıs, Yenimahalle, İzmir, Bitlis, Samsun, Adıyaman, Isparta ve Kıbrıs gençlik merkezlerine bağlı gençler Osmanlı dövüş sanatı Sayokan, Karate ve yörelerine ait çeşitli halk oyunlarını sergilediler. Etkinlikler kapsamında Türk Halk Müziği Konserleri, Sema Gösterileri ve tasavvuf müziği konserleri verilirken, futbol ve voleybol müsabakaları da gerçekleştirildi.

Etkinlikler bugün (31 Ağustos Cumartesi) ATATÜRK Parkı’nda Ebru, Tezhip, Keçe işleme gibi çalışmaların yanı sıra Saat 14:00 te “Bir Selam Bin Kelam” proje uygulaması, Saat 19:00 da Ankara Parkı’nda Voleybol ve futbol müsabakaları, Atatürk Parkı’nda Karate ve Sayokan gösterileri, halk oyunları şöleni ve konser ile sona erecek.

 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

17.06.2025

  • İMSAK 03:17
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:55
  • İKİNDİ 16:52
  • AKŞAM 20:27
  • YATSI 22:14
  • Salı 24.1 ° / 7.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.3 ° / 10.2 ° Güneşli
  • Perşembe 28.1 ° / 12.2 ° Güneşli