CHP Yenimahalle`de İstifalar !!!!

CHP Yenimahalle`de İstifalar !!!!

CHP Ankara İl Başkan yardımcılarından 18 kişinin istifasının ardından Yenimahalle İlçe Yönetiminde bu sabah 10 kişi imzalarını vermek üzere dilekçelerini hazırladı. İstifaların ardından 3 Mart`ta göreve gelen Ali Bucan yönetimi düşmesi söz konusu.

Edindiğimiz bilgilere göre Yenimahalle Belediyesinde geçtiğimiz günlerde bir araya gelen Zeki Alçın, Gürsel Erol, Ali Bucan, Fethi Yaşar sorunları görüşerek Yenimahalle`de uzlaşama sağlanmasını görüşmüşlerdi.
CHP Kulisleri Ankara İl Başkan yardımcılarının istifalarının ardından başlayan kaos Yenimahalle ile devam ediyor. Angara Gezetesi`nin edindiği  bilgilere göre CHP Yenimahalle yönetim kurulu üyesi 10 kişi istifa dilekçelerini vererek, Yenimahalle yönetimini düşürecek. İstifaların 2 gün içinde verilmesi bekleniyor. Geçtiğimiz hafta Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Balaban`ın istifa dilekçesini vermesi ve Başkan Fethi Yaşar`ın kabul etmemesi ile sürüncemede kalan Şenol Balaban`ın ise sessizliği sürüyor.
Haber: Beril Çuhadaroğlu 

Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

17.09.2025

  • İMSAK 05:00
  • GÜNEŞ 06:24
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:17
  • AKŞAM 19:02
  • YATSI 20:21
  • Çarşamba 27.9 ° / 13.1 ° Güneşli
  • Perşembe 16.7 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.2 ° / 9.3 ° Güneşli