HUZUR PAZARYERİNDE ÇALIŞMALAR TAM GAZ SÜRÜYOR

HUZUR PAZARYERİNDE ÇALIŞMALAR TAM GAZ SÜRÜYOR

Çankaya Belediyesi´nin pazaryerlerini sadece sebze meyve alışverişinin yapıldığı yerlerden çıkarıp birer kent meydanı haline dönüştürdüğü pazaryerlerine bir yenisi daha ekleniyor.

Çankaya Belediyesi´nin zamanın şartlarıyla eskiyen ve yenilenmesi gereken pazaryerlerini sosyal aktivitelerin düzenlendiği, insanların sürekli kullanabileceği birer kent meydanı haline getirdiği pazaryerlerine Aşıkpaşa, Cebeci, 100. Yıl ve Esat´tan sonra Öveçlerde bulunan Huzur Pazaryeri de ekleniyor.

Konut yerleşiminin ve ticari işletmelerin yoğun olarak bulunduğu Öveçler bölgesinde bulunan Huzur Pazaryerinde çalışmalar tüm hızıyla sürerken pazaryeri haftanın 7 günü çeşitli biçimde hizmet verecek şekilde tasarlanıyor.

Sebze ve meyve tezgahlarının yanı sıra içerisinde sosyal etkinliklerin yapılabileceği, alışveriş mağazalarının bulunacağı Huzur Kapalı Pazaryeri 4 bin 961 metrekarelik alanıyla mahalle sakinlerine hizmet verecek.



Ankara

06.02.2026

  • İMSAK 06:20
  • GÜNEŞ 07:45
  • ÖĞLE 13:08
  • İKİNDİ 15:54
  • AKŞAM 18:20
  • YATSI 19:40
  • Cuma 7.3 ° / 4.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 11.2 ° / 4.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 8.4 ° / 2.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı