İlginizi Çekebilir
Yuvalılara imar planı müjdesi
Yıllar önce mahalle statüsüne geçirilmesine rağmen köy kimliğinden kurtulamayan Yuvalılara müjdeli haberi Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar verdi. Köy sakinleriyle bir araya gelen Yaşar, ?İmar planı onaylanan Yuva Köyü ile ilgili yapılacak alt yapı
Köylülerden sıcak karşılama
Köylüler Yaşar’ı Köy Odası’nda karşıladılar. Yöresel yemeklerin sunulduğu yer sofralarındaki ziyafet, topluca edilen yemek duasının ardından başladı. Yemeğin ardından köylülerden “Yuva”nın sorunlarını dinleyen Yaşar, köy haritasını önüne alarak planlaması tamamlanan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.
Yuva’da hizmet hızlanıyor
Yaşar, Yuva İmar Planı’nın Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa bir süre önce onaylandığı müjdesini verdi. Köy içerisinde açılacak yollar, yapılacak park ve yeşil alanları da anlatan Yaşar, çalışmaların önümüzdeki günlerde süratle başlayacağını söyledi.
Anahtar Kelimeler:
0
Ankara
31.03.2026
- İMSAK 05:16
- GÜNEŞ 06:43
- ÖĞLE 13:13
- İKİNDİ 16:46
- AKŞAM 19:34
- YATSI 20:56
- Salı 9.8 ° / 4.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Çarşamba 15.4 ° / 3.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı


